«Biotechnology: Bioprocessing» — book edited by Stephanopoulos G. includes information about biotechnological processes. Contains knowledge about fermentation products, namely: cell as product, primary metabolites, secondary metabolites, enzymes, therapeutic proteins and vaccines. In a separate chapter covers the information about types of fermentor, fermentor operations, mode of operation, monitoring and control, new measuring techniques. The author also focuses on influence of product recovery, fermentation process development and make appropriate conclusions.
«Biotechnology: Bioprocessing» — книга под редакцией Stephanopoulos G. включает в себя информацию о биотехнологических процессах. Содержит знания о продуктах брожения, а именно: клетки, как продукт, первичные метаболиты, вторичные метаболиты, ферменты, терапевтические белки и вакцины. В отдельной главе охвачена информация о видах ферментов, ферментных операциях, режимах работы, контроле и управление, новых методах измерений. Кроме того, автор сосредотачивается на влиянии выхода продукции, развитии процессов ферментации и делает соответствующие выводы.